Lainer keert na succesvolle behandeling van lymfeklierkanker terug bij Borussia Mönchengladbach

Lainer keert na succesvolle behandeling van lymfeklierkanker terug bij Borussia Mönchengladbach

De terugkeer van Lainer bij Borussia Mönchengladbach is een goed nieuws voor de fans. De verdediger was afwezig geweest vanwege een behandeling voor lymfeklierkanker. Na een succesvolle behandeling is Lainer terug bij zijn team.

Lainer, die al sinds 2015 bij Borussia Mönchengladbach speelt, werd in maart van dit jaar gediagnosticeerd met lymfeklierkanker. Hij onderging een intensieve behandeling, waaronder chemotherapie en bestraling.

De verdediger heeft de behandeling goed doorstaan en is nu klaar om terug te keren bij Borussia Mönchengladbach. Lainer is blij dat hij weer kan doen waar hij van houdt: voetballen. “Ik ben blij dat ik mijn teamgenoten weer kan zien en samen met hen kan spelen”, zei hij.

De fans van Borussia Mönchengladbach zijn blij dat Lainer terug is. Ze hebben de verdediger tijdens zijn afwezigheid gesteund en hopen dat hij een succesvol seizoen tegemoet gaat.

Lainer is een voorbeeld voor velen die worstelen met kanker. Hij heeft laten zien dat je door hard te werken en positief te blijven, je doelen kunt bereiken.

Lainer is terug bij Borussia Mönchengladbach en de fans zijn blij dat hij weer op het veld staat. We wensen hem veel succes toe in het komende seizoen!