Oranje oefent in maart tegen Duitsland, gastland van het EK 2021

Oranje oefent in maart tegen Duitsland, gastland van het EK 2021

Het Nederlands elftal heeft een druk programma voor de boeg. In maart 2021 oefent Oranje tegen Duitsland, het gastland van het EK 2021. De wedstrijd vindt plaats op 25 maart in de Grolsch Veste in Enschede.

Het Nederlands elftal heeft al veel successen behaald in de afgelopen jaren. Met de komst van bondscoach Frank de Boer is er een nieuwe wind gaan waaien bij Oranje. De Boer heeft al laten zien dat hij in staat is om een team te creƫren dat sterk genoeg is om mee te doen aan het EK 2021.

Oranje heeft al veel ervaring met het spelen tegen Duitsland. In de afgelopen jaren hebben de Nederlanders al meerdere keren tegen de Duitsers gespeeld, waaronder de WK-finale van 2014. De wedstrijd van maart zal een goede voorbereiding zijn op het EK 2021.

De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland zal een interessante zijn om naar te kijken. Beide landen hebben veel talentvolle spelers die zullen laten zien wat ze waard zijn. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe de tactieken van beide teams verschillen.

Het Nederlands elftal is klaar om te laten zien wat ze waard zijn in maart. De wedstrijd tegen Duitsland zal een goede test zijn voor Oranje en een goede voorbereiding op het EK 2021. Het belooft een interessante wedstrijd te worden waar veel van te verwachten is.