Engelkes niet meer betrokken bij musical Willem van Oranje na conflict met producent

De musical Willem van Oranje, gebaseerd op het leven van de Nederlandse prins, krijgt een nieuwe producent. Dit komt nadat de vorige producent, Joop van den Ende, in conflict is gekomen met de actrice en zangeres Willeke Alberti.

Alberti, die de rol van Willem’s moeder speelt, heeft aangegeven dat ze niet langer betrokken wil zijn bij de musical als Van den Ende de producent blijft. Volgens Alberti heeft Van den Ende haar beledigd en onprofessioneel behandeld.

Van den Ende heeft toegegeven dat er een conflict is geweest, maar hij ontkent dat hij Alberti beledigd of onprofessioneel behandeld heeft. Hij heeft aangegeven dat hij bereid is om de musical te produceren, maar alleen als Alberti erbij betrokken blijft.

De musical Willem van Oranje gaat door, maar zonder Alberti. De producenten hebben besloten om een andere actrice te zoeken voor de rol van Willem’s moeder. Ook zal er een nieuwe producent worden aangesteld.

Het is jammer dat het conflict tussen Alberti en Van den Ende ervoor gezorgd heeft dat Alberti niet meer betrokken is bij de musical. Ze was een belangrijke speler in de cast en haar afwezigheid zal zeker gevoeld worden. We hopen dat het conflict snel opgelost wordt en dat Willeke Alberti weer betrokken kan zijn bij de musical Willem van Oranje.