Slachtoffer van steekpartij bij TivoliVredenburg kende verdachte uit schoonmaakbranche

Afgelopen vrijdagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden bij TivoliVredenburg in Utrecht. Het slachtoffer, een man van 25 jaar oud, kende de verdachte uit de schoonmaakbranche.

Volgens de politie heeft het incident plaatsgevonden rond 21.00 uur bij de ingang van TivoliVredenburg. Het slachtoffer is met een mes gestoken en is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is aangehouden en wordt verhoord.

Het slachtoffer was bekend met de verdachte uit de schoonmaakbranche. De twee hadden samengewerkt in een schoonmaakbedrijf in Utrecht. Volgens de politie is er geen aanwijzing dat het incident iets te maken heeft met hun werkzaamheden.

De politie onderzoekt nog steeds de omstandigheden rondom het incident. Er zijn nog geen verdere details bekendgemaakt. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en is thuis aan het herstellen.

De politie roept getuigen op om informatie te delen over het incident. Als je iets gezien of gehoord hebt, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.