Rapper Diddy bereikt schikking met ex-vriendin Cassie na verkrachtingsbeschuldiging

Rapper Diddy heeft een schikking getroffen met zijn ex-vriendin Cassie Ventura na een verkrachtingsbeschuldiging. De twee waren in een lange relatie van 2008 tot 2018.

Volgens TMZ heeft Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, een schikking getroffen met Cassie, die beweerde dat hij haar in januari 2019 had verkracht. De twee zijn het erover eens geworden dat ze geen verdere stappen zullen ondernemen en dat de zaak is afgesloten.

De verkrachtingsbeschuldiging kwam naar voren nadat Cassie een rechtszaak had aangespannen tegen Diddy. Ze beweerde dat hij haar had bedreigd en gedwongen om seks te hebben met hem. Ze voegde ook toe dat hij haar had gedwongen om abortus te plegen.

Diddy heeft altijd ontkend dat hij Cassie heeft verkracht. Hij beweerde dat de seksuele relatie tussen hem en Cassie vrijwillig was.

Hoewel de schikking tussen Diddy en Cassie is bereikt, is er nog steeds geen verklaring gegeven over wat er precies is gebeurd. Het is ook niet duidelijk hoeveel geld er is betaald als onderdeel van de schikking.

Hoewel deze zaak is afgesloten, blijft het belangrijk om te benadrukken dat seksueel geweld nooit getolereerd moet worden. Als je denkt dat je slachtoffer bent geworden van seksueel geweld, zoek dan hulp bij een vertrouwenspersoon of een professionele organisatie.