17-jarige verdachte van dodelijke schietpartij in Ridderkerk blijft twee weken langer in voorarrest

17-jarige verdachte van dodelijke schietpartij in Ridderkerk blijft twee weken langer in voorarrest

De politie heeft vorige week bekend gemaakt dat een 17-jarige verdachte van een dodelijke schietpartij in Ridderkerk twee weken langer in voorarrest blijft. De schietpartij vond plaats op 9 november in Ridderkerk. Een 19-jarige man raakte gewond en overleed later aan zijn verwondingen.

De politie heeft de 17-jarige verdachte opgepakt en aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Hij is sindsdien in voorarrest gehouden. De rechter heeft besloten dat de verdachte twee weken langer in voorarrest blijft, omdat er nog meer onderzoek nodig is.

De politie doet nog steeds onderzoek naar de schietpartij. Ze hebben al meerdere getuigen gehoord en er worden nog steeds sporen onderzocht. Ook wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijke betrokkenheid van andere personen bij de schietpartij.

Het is belangrijk dat de politie alle informatie verzamelt die ze kunnen om de schietpartij te kunnen oplossen. Het is een tragisch incident dat een jonge man het leven heeft gekost. De politie wil er alles aan doen om de verantwoordelijken hiervoor te vinden en te vervolgen.