Willem II verstevigt koppositie door VVV na rust af te rekenen met tiental

Willem II heeft afgelopen zondag de koppositie in de Eredivisie verstevigd door VVV-Venlo na rust af te rekenen met een tiental. De Tilburgers wonnen uiteindelijk met 3-1.

Na een matige eerste helft, waarin Willem II niet veel kansen creëerde, begon de tweede helft veel beter. In de 54e minuut opende Vangelis Pavlidis de score voor Willem II. VVV-Venlo kwam nog even langszij, maar Willem II gaf niet op en wist uiteindelijk met 3-1 te winnen.

De overwinning was belangrijk voor Willem II, omdat het de koppositie verstevigde. Na deze overwinning staat Willem II nu bovenaan met 37 punten, twee punten meer dan nummer twee AZ.

Willem II heeft een goede ploeg en heeft al een aantal goede prestaties geleverd dit seizoen. De Tilburgers hebben al een aantal wedstrijden gewonnen met grote cijfers en hebben ook al een aantal keer een clean sheet gehouden.

Het is duidelijk dat Willem II een goede ploeg heeft en dat ze in staat zijn om de koppositie vast te houden. Als ze blijven presteren zoals ze tot nu toe hebben gedaan, zou het zomaar kunnen dat Willem II dit seizoen kampioen wordt.