Fortuna Sittard en PSV Delen Tweede Plaats na Overwinningen tegen Feyenoord

Fortuna Sittard en PSV Delen Tweede Plaats na Overwinningen tegen Feyenoord

Fortuna Sittard en PSV delen momenteel de tweede plaats in de Eredivisie na overwinningen tegen Feyenoord. Fortuna Sittard won met 2-1 tegen Feyenoord, terwijl PSV met 3-1 won.

Fortuna Sittard begon sterk aan de wedstrijd en was al snel op voorsprong. Na een goede aanval werd de bal door de spits, Mark Diemers, in het doel geschoten. Feyenoord kwam terug in de wedstrijd na een goal van Steven Berghuis, maar Fortuna Sittard bleef aanvallen en scoorde uiteindelijk de winnende goal.

PSV had het moeilijker tegen Feyenoord, maar wist uiteindelijk toch te winnen. Na een goede aanval van PSV scoorde Donyell Malen de 1-0. Feyenoord kwam terug in de wedstrijd na een goal van Luis Sinisterra, maar PSV bleef aanvallen en scoorde uiteindelijk twee goals in de laatste minuten van de wedstrijd.

Door deze overwinningen delen Fortuna Sittard en PSV nu de tweede plaats in de Eredivisie. Beide teams hebben nu evenveel punten, maar Fortuna Sittard staat hoger op de ranglijst door een beter doelsaldo.

Het is nog te vroeg om te zeggen wie er uiteindelijk tweede zal worden, maar het is duidelijk dat Fortuna Sittard en PSV beide sterk presteren. Beide teams hebben nog een aantal wedstrijden te gaan, dus het is afwachten wie er uiteindelijk tweede zal worden.