Kroes wordt niet Directeur bij Ajax, AZ heeft besloten om gesprekken af te breken

Kroes wordt niet Directeur bij Ajax, AZ heeft besloten om gesprekken af te breken

Afgelopen week heeft AZ bekend gemaakt dat ze de gesprekken met Daley Kroes hebben afgebroken. Kroes was in gesprek met AZ om de functie van directeur bij de club te vervullen.

Kroes was een van de kandidaten voor de functie, maar AZ heeft besloten om de gesprekken af te breken. De club heeft geen verdere informatie gegeven over de redenen achter hun besluit.

Kroes was eerder directeur bij Ajax en had een succesvolle carrière bij de club. Hij was ook betrokken bij de ontwikkeling van het jeugdprogramma van Ajax en was verantwoordelijk voor het aantrekken van talentvolle spelers.

Hoewel Kroes niet langer in gesprek is met AZ, is hij nog steeds actief in de voetbalwereld. Hij is momenteel betrokken bij verschillende projecten, waaronder het opzetten van een voetbalacademie in Zuid-Afrika.

Hoewel AZ geen verdere informatie heeft gegeven over hun besluit om de gesprekken met Kroes af te breken, is duidelijk dat ze op zoek zijn naar iemand met meer ervaring in het voetbal. Het is nog onduidelijk wie de nieuwe directeur van AZ zal worden, maar het is duidelijk dat Kroes niet langer in de running is.