AZ heeft onderhandelingen met Ajax over transfer van Teun Kroeze afgebroken

AZ heeft de onderhandelingen met Ajax over de transfer van Teun Kroeze afgebroken. De Alkmaarse club had de 19-jarige middenvelder graag naar het AFAS Stadion gehaald, maar kon het niet eens worden met de Amsterdammers over de transfervergoeding.

Kroeze is een veelbelovende middenvelder die al een paar jaar in de jeugdopleiding van Ajax speelt. Hij heeft al een aantal wedstrijden voor Jong Ajax gespeeld en is ook opgenomen in de selectie van het eerste elftal. AZ had graag een deal gesloten met Ajax om Kroeze over te nemen, maar de twee clubs konden het niet eens worden over de vergoeding.

AZ-directeur Robert Eenhoorn was teleurgesteld dat de deal niet doorging. “We hadden graag een deal gesloten met Ajax om Teun Kroeze over te nemen, maar helaas konden we het niet eens worden over de vergoeding”, zei hij. “Het is jammer dat we geen overeenstemming hebben bereikt, maar we zullen verder zoeken naar andere spelers die bij ons passen.”

Hoewel AZ en Ajax geen deal hebben gesloten, blijft Kroeze bij Ajax. Hij blijft een belangrijke speler voor de Amsterdammers en zal waarschijnlijk meer kansen krijgen om zich te bewijzen in het eerste elftal.