Max Verstappen blij met genoeg rondes ondanks chaos en glad circuit

Max Verstappen blij met genoeg rondes ondanks chaos en glad circuit

Max Verstappen heeft zijn tweede plaats op de Grand Prix van Bahrein gevierd. Het was een race vol chaos en gladheid, maar de Nederlander wist zich er goed doorheen te slaan.

Het circuit van Bahrein was erg glad, waardoor er veel crashes waren. Ook Max Verstappen had een aantal close calls, maar hij wist de race uiteindelijk te overleven. Hij eindigde als tweede, achter de Brit Lewis Hamilton.

Verstappen was blij met zijn prestatie, ondanks de omstandigheden. “Het was een lastige race, maar ik ben blij dat we genoeg rondes hebben gereden om de tweede plaats te behalen”, zei hij na afloop van de race.

De Nederlander was ook tevreden met de prestaties van zijn team. “We hebben een goede strategie gehanteerd en ik denk dat we er het beste van hebben gemaakt. We hebben hard gewerkt om de tweede plaats te behalen.”

Hoewel Verstappen blij is met zijn prestatie, is hij ook teleurgesteld dat hij de race niet heeft gewonnen. “Het was een lastige race, maar ik had meer verwacht. Ik had graag willen winnen, maar helaas was dat niet mogelijk.”

Max Verstappen heeft een geweldige prestatie geleverd in Bahrein, ondanks de chaos en gladheid op het circuit. Hij is blij dat hij genoeg rondes heeft gereden om de tweede plaats te behalen en is teleurgesteld dat hij de race niet heeft gewonnen.