Ferrari-teambaas furieus na loskomen putdeksel: 'Dit is onaanvaardbaar voor Formule 1'

Ferrari-teambaas furieus na loskomen putdeksel: ‘Dit is onaanvaardbaar voor Formule 1’

Ferrari-teambaas Mattia Binotto is woedend na het loskomen van een putdeksel tijdens de Grand Prix van Canada. Het incident gebeurde tijdens de kwalificatie, toen Charles Leclerc’s auto een putdeksel verloor. Binotto heeft gezegd dat dit onaanvaardbaar is voor de Formule 1.

Het incident gebeurde toen Leclerc’s auto over een kuil reed, waardoor het putdeksel loskwam. Het putdeksel raakte de vloer van de baan en veroorzaakte een grote schade aan de baan. Binotto was woedend en zei dat dit niet mag gebeuren in de Formule 1. Hij zei ook dat het incident een gevaar voor andere coureurs had kunnen opleveren.

De FIA heeft onmiddellijk actie ondernomen en heeft Ferrari verplicht om de schade aan de baan te repareren. Binotto heeft gezegd dat Ferrari de schade zal repareren, maar hij is ook van mening dat dit soort incidenten niet mogen gebeuren in de Formule 1. Hij zei dat er meer moet worden gedaan om te voorkomen dat dit soort incidenten voorkomen worden.

Binotto is van mening dat er meer aandacht moet worden besteed aan de veiligheid van de coureurs en dat er meer moet worden gedaan om te voorkomen dat dit soort incidenten voorkomen worden. Hij zei ook dat er meer moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de auto’s goed bevestigd zijn.

Het incident met Leclerc is een goede herinnering aan het belang van veiligheid in de Formule 1. Binotto heeft gezegd dat dit soort incidenten niet mogen gebeuren en dat er meer moet worden gedaan om te voorkomen dat dit soort incidenten voorkomen worden.