Ajax-aanhangers niet toegestaan bij Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille

Ajax-aanhangers niet toegestaan bij Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille

De voetbalclub Ajax heeft aangekondigd dat supporters niet toegestaan zijn bij de wedstrijd tegen Olympique Marseille in de Europa League. Deze maatregel is genomen om te voorkomen dat er ongeregeldheden ontstaan.

De wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille staat gepland op donderdag 21 februari in het Amsterdamse stadion. Ajax heeft aangekondigd dat er geen supporters toegelaten zullen worden bij de wedstrijd. Dit is een voorzorgsmaatregel vanwege de geschiedenis van ongeregeldheden tussen de twee clubs.

De club heeft ook aangekondigd dat er geen supporters toegelaten zullen worden bij de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille op donderdag 7 maart. Deze maatregel is genomen om te voorkomen dat er ongeregeldheden ontstaan tussen de twee clubs.

De club benadrukt dat deze maatregel alleen van toepassing is op supporters die naar het stadion komen om de wedstrijd bij te wonen. Supporters die de wedstrijd thuis willen volgen, kunnen dit doen via televisie of online streaming.

Ajax hoopt dat deze maatregel zal helpen om ongeregeldheden te voorkomen en dat de wedstrijden tussen Ajax en Olympique Marseille vreedzaam verlopen. De club benadrukt dat iedereen die naar het stadion komt, zich moet houden aan de regels en respectvol moet zijn naar andere supporters.