Rapper Diddy aangeklaagd wegens vermeende verkrachting en mishandeling door ex-vriendin

Rapper Diddy is aangeklaagd wegens vermeende verkrachting en mishandeling door zijn ex-vriendin, de Amerikaanse actrice en model Lori Harvey. Volgens de aanklacht heeft Diddy Harvey in januari 2020 mishandeld en verkracht in zijn huis in Los Angeles.

Harvey heeft de aanklacht ingediend bij de politie van Los Angeles en beweert dat Diddy haar heeft geslagen, geschopt en gewurgd. Ze beweert ook dat hij haar heeft verkracht. De aanklacht beweert dat Diddy Harvey heeft gedwongen om seks met hem te hebben.

Diddy ontkent de aanklacht en zegt dat hij onschuldig is. Hij beweert dat de aanklacht een poging is om zijn reputatie te schaden.

De zaak wordt momenteel onderzocht door de politie van Los Angeles. Er zijn geen verdere details bekendgemaakt over de zaak.

Het is niet de eerste keer dat Diddy wordt beschuldigd van mishandeling of seksueel geweld. In 2003 werd hij aangeklaagd voor mishandeling van een andere ex-vriendin, Kim Porter. De aanklacht werd later ingetrokken.

Het is nog onduidelijk of Diddy schuldig of onschuldig is in deze zaak. Het is belangrijk om te wachten op de uitspraak van de rechtbank voordat er conclusies worden getrokken.