Koeman brengt Teze in als vervanger van geblesseerde Frimpong bij Oranje

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elftal, heeft de verdediger Denzel Teze aangesteld als vervanger van de geblesseerde gevoelige middenvelder, Maikel Frimpong. Frimpong raakte geblesseerd tijdens een oefenwedstrijd tegen Spanje en moest daarom afhaken voor de komende wedstrijden tegen Polen en Italiƫ.

Koeman heeft Teze uitgekozen als vervanger voor Frimpong. Teze is een 22-jarige verdediger die momenteel speelt voor FC Twente. Hij heeft al eerder gespeeld voor Jong Oranje en is nu klaar om zijn debuut te maken in het Nederlands Elftal.

De bondscoach is erg blij met de komst van Teze. Hij gelooft dat Teze een grote toevoeging zal zijn aan het team. “Het is een jonge speler met veel potentieel”, zei Koeman. “Hij heeft al laten zien dat hij een goede verdediger is en ik ben er zeker van dat hij een goede aanvulling zal zijn op ons team.”

Koeman is ook blij met de komst van Teze omdat hij denkt dat de speler een goede invloed zal hebben op de rest van het team. “Hij is een leider op het veld en ik denk dat hij een goede invloed zal hebben op de andere spelers”, aldus Koeman.

Hoewel Teze nog geen officiƫle wedstrijd heeft gespeeld voor Oranje, is hij klaar om zijn debuut te maken. Hij zal waarschijnlijk worden opgesteld in de verdediging en hopelijk zal hij een goede prestatie neerzetten.

Met de komst van Teze lijkt het Nederlands Elftal klaar om de komende wedstrijden aan te gaan. Hoewel Frimpong niet meer mee kan doen, lijkt Teze een goede vervanger te zijn voor de geblesseerde middenvelder.