Will Smith en Jada Pinkett Smith nemen juridische stappen tegen geruchten over affaire

Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben juridische stappen ondernomen tegen geruchten over een affaire tussen hen beiden. De acteur en zijn vrouw hebben een verklaring uitgegeven waarin ze benadrukken dat de geruchten onwaar zijn.

De geruchten begonnen toen Jada Pinkett Smith een gastoptreden had in het Facebook-programma Red Table Talk van haar dochter, Willow Smith. In het programma sprak Jada openlijk over haar relatie met Will Smith en haar verhouding met de muzikant August Alsina.

Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben bevestigd dat er inderdaad een verhouding was tussen Jada en August Alsina, maar dat deze al voorbij was voordat ze hun verklaring uitgaven. Ze benadrukken dat hun huwelijk niet in gevaar is en dat ze de geruchten over een affaire niet langer zullen tolereren.

De verklaring van het stel werd gedeeld op Instagram, waar Will Smith schreef: “We weten dat er veel speculatie is over onze relatie, maar we willen duidelijk maken dat deze geruchten niet waar zijn. We blijven samenwerken om onze familie sterker te maken.”

Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben aangekondigd dat ze juridische stappen zullen ondernemen tegen degenen die de geruchten verspreiden. Ze willen dat mensen weten dat ze hun privacy respecteren en niet langer zullen tolereren dat er geruchten worden verspreid die hun reputatie schaden.