Ajax-trainer Erik ten Hag in shock na stuntzege tegen PSG: 'We hebben het gedaan!'

Ajax-trainer Erik ten Hag in shock na stuntzege tegen PSG: ‘We hebben het gedaan!’

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, was in shock na de spectaculaire stuntzege tegen Paris Saint-Germain. De Amsterdammers wonnen met 3-2 in Parijs, waardoor ze zich plaatsten voor de halve finales van de Champions League. Ten Hag was duidelijk verrast door de overwinning en zei: “We hebben het gedaan!”

De wedstrijd begon al goed voor Ajax, toen de Amsterdammers al na twee minuten op voorsprong kwamen. PSG kwam echter terug in de wedstrijd en kort voor rust stond het 1-2. In de tweede helft kregen beide teams kansen, maar het was uiteindelijk Ajax dat de winnende goal scoorde.

Na afloop van de wedstrijd was Ten Hag duidelijk in shock. “We hebben het gedaan! We hebben onszelf bewezen dat we een geweldig team zijn. We hebben hard gewerkt en we hebben laten zien dat we een team zijn dat kan concurreren met de beste teams in Europa”, aldus Ten Hag.

De overwinning was een grote prestatie voor Ajax, die als underdog begon aan de wedstrijd tegen PSG. De Amsterdammers hebben laten zien dat ze een team zijn dat kan concurreren met de beste teams in Europa. Ten Hag is daarom terecht trots op zijn team en zal nu zijn aandacht richten op de halve finale van de Champions League.