Young Sheldon krijgt laatste seizoen: Big Bang Theory-prequel komt tot een einde

De populaire prequel-serie Young Sheldon krijgt een laatste seizoen. De serie, die gebaseerd is op de klassieke sitcom The Big Bang Theory, zal na vier seizoenen tot een einde komen.

Young Sheldon is een spin-off van The Big Bang Theory, dat in 2007 voor het eerst op televisie werd uitgezonden. Het verhaal volgt het leven van de jonge Sheldon Cooper, gespeeld door Iain Armitage, als hij opgroeit in een klein stadje in Texas. In de serie zien we hoe hij omgaat met zijn familie, vrienden en school.

Hoewel de serie een grote hit was bij het publiek, heeft de showrunner, Chuck Lorre, besloten om de show na vier seizoenen te beëindigen. In een verklaring zei Lorre: “We zijn dankbaar voor de fans die ons hebben gesteund en geholpen om Young Sheldon zo succesvol te maken. We kijken ernaar uit om het verhaal van deze jonge man te vertellen en te laten zien hoe hij uitgroeit tot de man die we allemaal kennen uit The Big Bang Theory.”

Het laatste seizoen van Young Sheldon zal in november 2021 worden uitgezonden. Het is nog niet bekend wat er met de personages zal gebeuren na het laatste seizoen. Maar fans kunnen er zeker van zijn dat het een gedenkwaardig afscheid zal worden.