Duitse spoorvervoerder introduceert noodregeling tijdens staking

en

De Duitse spoorvervoerder Deutsche Bahn heeft een noodregeling geïntroduceerd om reizigers te helpen tijdens stakingen. De regeling is ontworpen om reizigers te helpen die worden getroffen door stakingen, waardoor hun reis onmogelijk wordt gemaakt.

De regeling biedt reizigers de mogelijkheid om hun ticket te annuleren of om te wisselen voor een ander ticket. Als een reiziger zijn ticket annuleert, krijgt hij een volledige terugbetaling van het ticket. Als een reiziger zijn ticket wil wisselen, krijgt hij een voucher die hij kan gebruiken om een nieuw ticket te kopen.

De regeling is bedoeld om reizigers te helpen die worden getroffen door stakingen. Het is echter belangrijk om te weten dat de regeling alleen geldig is als de staking wordt aangekondigd door de Deutsche Bahn. Als de staking wordt veroorzaakt door een andere partij, zoals een vakbond, is de regeling niet van toepassing.

De Deutsche Bahn hoopt dat deze regeling reizigers zal helpen bij het plannen van hun reizen. Het bedrijf hoopt ook dat de regeling zal voorkomen dat reizigers worden getroffen door stakingen en dat het de vervoersdiensten in Duitsland zal verbeteren.