Matt LeBlanc reageert op overlijden Matthew Perry: ‘Het was een eer om hem te kennen’

Matt LeBlanc heeft gereageerd op het overlijden van zijn vroegere Friends-co-ster Matthew Perry. De acteur, die bekend stond als Chandler Bing in de populaire sitcom, overleed op 58-jarige leeftijd aan complicaties als gevolg van een herseninfarct.

LeBlanc, die de rol van Joey Tribbiani speelde in de serie, heeft op Instagram een emotionele verklaring afgegeven. Hij schreef: “Matthew, je was een van mijn beste vrienden. Een van de meest intelligente mensen die ik ooit heb ontmoet en zonder twijfel een van de beste acteurs met wie ik ooit heb samengewerkt. Je bent altijd een van mijn favoriete mensen geweest en ik zal je nooit vergeten. Het was een eer om je te kennen.”

De sterren van Friends speelden samen in de serie tussen 1994 en 2004. Na de show bleven ze bevriend en LeBlanc en Perry werden regelmatig samen gezien.

De cast van Friends heeft ook een verklaring afgegeven waarin ze hun medeleven uitdrukten met Perry’s familie en vrienden. “Onze gedachten gaan uit naar Matthew’s familie en vrienden die deze tragische verlieservaring moeten doorstaan,” aldus de verklaring.

De castleden van Friends hebben hun steun betuigd aan Perry’s familie en vrienden in deze moeilijke tijd. LeBlanc’s verklaring toont aan dat hij een goede vriend was van Perry en dat hij hem nooit zal vergeten.