André 3000 brengt na zeventien jaar stilte zijn eerste soloplaat uit

André 3000 brengt na zeventien jaar stilte zijn eerste soloplaat uit

André 3000, de legendarische rapper en producer uit de OutKast-groep, heeft na zeventien jaar stilte eindelijk zijn eerste soloplaat uitgebracht. De plaat, genaamd “Look Ma No Hands”, is een mix van rap, jazz en blues, waarin André zijn kenmerkende stijl laat horen.

De plaat is een verzameling van verschillende nummers die André heeft opgenomen tijdens zijn tournee met saxofonist Ben Lacy in 2017. André heeft de nummers opgenomen tijdens concerten in verschillende steden, waaronder Londen, Los Angeles en Atlanta.

André 3000 heeft al jarenlang fans over de hele wereld, maar deze plaat is een speciale verrassing voor zijn fans. De plaat bevat nummers die André heeft geschreven en gezongen, maar ook nummers die hij heeft geproduceerd.

Het album bevat ook een aantal bijzondere gastoptredens van artiesten zoals Erykah Badu, Sleepy Brown en Big Boi. De plaat is een unieke mix van verschillende genres, waarin André’s unieke stijl duidelijk te horen is.

André 3000’s soloplaat is een welkome verrassing voor zijn fans, die al jarenlang op deze plaat hebben gewacht. Het album is een mix van verschillende genres die André’s unieke stijl laten horen. Fans kunnen nu genieten van de muziek die André 3000 heeft gemaakt tijdens zijn tournee met Ben Lacy.