Resultaat van onderzoek naar de mogelijke gevolgen van Feyenoord-Ajax in april

2021

De voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in april 2021 staat al maanden in de belangstelling. Er is veel discussie over de mogelijke gevolgen van deze wedstrijd. Daarom heeft een onderzoeksteam onderzoek gedaan naar de mogelijke gevolgen van deze wedstrijd.

Het onderzoeksteam heeft verschillende scenario’s bekeken, waaronder de mogelijkheid dat er veel supporters naar de wedstrijd komen. Het team heeft ook gekeken naar de mogelijke gevolgen voor de veiligheid en het milieu.

Uit het onderzoek blijkt dat er een aantal risico’s zijn verbonden aan de wedstrijd. Als er veel supporters naar de wedstrijd komen, kan dit leiden tot een toename van criminaliteit en overlast in de omgeving. Ook kan de toestroom van mensen leiden tot verkeersproblemen.

Daarnaast is er ook een risico op milieuschade. Als er veel mensen naar de wedstrijd komen, kan dit leiden tot vervuiling en luchtverontreiniging. Ook kan het geluidsoverlast veroorzaken voor omwonenden.

Het onderzoeksteam heeft ook gekeken naar maatregelen die genomen kunnen worden om de risico’s te verminderen. Er zijn verschillende maatregelen voorgesteld, waaronder het beperken van het aantal supporters dat naar de wedstrijd komt, het instellen van extra veiligheidsmaatregelen en het verminderen van de milieubelasting.

Het onderzoeksteam concludeert dat er een aantal risico’s verbonden zijn aan de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in april 2021. Er moeten daarom maatregelen worden genomen om de risico’s te verminderen. Alleen op die manier kan er een veilige en verantwoorde wedstrijd plaatsvinden.