Napoli ontslaat Garcia en haalt Mazzarri na tien jaar terug als kampioentrainer

Napoli heeft een grote verandering in de trainer gemaakt door de ontslag van de huidige trainer, Carlo Ancelotti, en het aantrekken van de voormalige kampioentrainer, Walter Mazzarri. Na tien jaar is Mazzarri terug bij Napoli om de ploeg te leiden naar nieuwe successen.

Mazzarri was eerder coach van Napoli tussen 2009 en 2013. Tijdens zijn eerste periode bij Napoli, werd hij twee keer Italiaanse kampioen en bereikte hij de kwartfinale van de Champions League. Onder leiding van Mazzarri werd Napoli een van de meest succesvolle teams in Italiƫ.

Na zijn vertrek uit Napoli in 2013, ging Mazzarri naar Inter Milan, waar hij twee seizoenen bleef. Daarna ging hij naar Torino, waar hij een jaar bleef. In 2019 keerde hij terug naar Napoli, waar hij de ploeg zal leiden in de komende seizoenen.

Mazzarri’s terugkeer naar Napoli is een grote stap voor de club. Hij heeft al bewezen dat hij een succesvolle trainer is en dat hij in staat is om de ploeg naar grote successen te leiden. Met zijn ervaring en kennis, is hij de perfecte man om Napoli naar nieuwe hoogten te brengen.

De komst van Mazzarri betekent ook het einde van het tijdperk van Carlo Ancelotti bij Napoli. Ancelotti was twee seizoenen bij Napoli en heeft veel goede dingen gedaan voor de club. Hoewel hij niet in staat was om Napoli naar de titel te leiden, heeft hij de ploeg geholpen om een stabiele positie in de Serie A te behouden.

Mazzarri’s terugkeer naar Napoli is een grote stap voor de club en het betekent dat er veel veranderingen zullen komen. Het is nu aan Mazzarri om te laten zien dat hij in staat is om Napoli naar nieuwe successen te leiden. Als hij slaagt, zal Napoli weer een van de meest succesvolle teams in ItaliĆ« worden.