AJ McLean van Backstreet Boys is twee jaar nuchter: ‘Het leven is prachtig’

AJ McLean, lid van de populaire boyband Backstreet Boys, heeft twee jaar geleden een moeilijke beslissing genomen: hij is gestopt met drinken. Na jaren van problemen met alcohol en drugs heeft AJ nu twee jaar nuchterheid achter de rug. In een interview met People Magazine vertelde hij over zijn ervaringen.

“Het leven is prachtig,” zei AJ. “Ik ben meer in staat om te genieten van de kleine dingen. Ik ben meer bewust van mijn omgeving en ik voel me gezonder en sterker.”

AJ zei dat hij zich realiseerde dat hij hulp nodig had toen hij zichzelf niet meer in de hand had. Hij besloot om naar een behandelcentrum te gaan om zijn problemen aan te pakken. “Ik heb geleerd hoe ik om kan gaan met stress en emoties zonder dat ik terugval in oude gewoontes,” zei AJ.

AJ’s bandleden hebben hem gesteund tijdens zijn reis naar herstel. “Ze waren er voor me toen ik het het meeste nodig had,” zei AJ. “Ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldige vrienden heb.”

AJ zegt dat hij nu een betere vader is voor zijn twee kinderen. “Ik ben nu in staat om meer tijd met hen door te brengen en hen te laten zien hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven,” zei hij.

AJ’s verhaal is een inspiratie voor veel mensen die worstelen met verslaving. Hij bewijst dat het mogelijk is om je leven te veranderen als je bereid bent om hulp te zoeken.