Geert Hoes, oud-GTST-acteur, besmet met zeer zeldzame bacterie: ’35 kilo afgevallen’

Geert Hoes, een oud-GTST-acteur, is besmet met een zeer zeldzame bacterie. De bacterie heeft ervoor gezorgd dat hij 35 kilo is afgevallen.

Geert Hoes speelde vanaf 1995 tot 2008 de rol van ‘Rik van de Westelaken’ in de populaire Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In 2008 besloot hij om te stoppen met acteren en zich te richten op andere dingen.

In juli 2019 kreeg Geert Hoes echter een schokkende diagnose: hij was besmet met een zeer zeldzame bacterie. Deze bacterie heeft ervoor gezorgd dat hij 35 kilo is afgevallen.

Geert heeft inmiddels een behandeling ondergaan en is weer op de weg naar herstel. Hij heeft al veel gewicht teruggekregen, maar het proces is nog niet volledig voltooid.

Geert is erg dankbaar voor alle steun die hij heeft gekregen vanuit zijn familie, vrienden en fans. Hij heeft ook gezegd dat hij wil proberen om anderen te helpen die ook met deze bacterie te maken hebben.

Het is goed om te zien dat Geert Hoes sterk is en vecht om terug te keren naar de oude Geert. We wensen hem veel sterkte toe bij zijn herstel.