Emirates plaatst bestelling van miljarden euro’s voor nieuwe vliegtuigen op luchtvaartshow Dubai

Op de luchtvaartshow in Dubai heeft Emirates een bestelling van miljarden euro’s voor nieuwe vliegtuigen geplaatst. De bestelling omvatte 150 Boeing 777X-vliegtuigen, waarvan de levering in 2020 zal beginnen. Het bedrijf heeft ook 50 Airbus A380-vliegtuigen besteld, waarvan de levering in 2023 zal beginnen.

De bestelling is een van de grootste bestellingen ooit geplaatst door een luchtvaartmaatschappij. Het is ook een belangrijke stap voor Emirates, aangezien het bedrijf zijn vloot wil uitbreiden om meer passagiers te kunnen vervoeren.

De bestelling is ook een grote stimulans voor de luchtvaartindustrie in Dubai. De bestelling zal de economie van Dubai een enorme boost geven, aangezien er veel banen zullen worden gecreƫerd voor mensen die betrokken zijn bij de productie en levering van de vliegtuigen.

Emirates is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft een goede reputatie opgebouwd door het verlenen van hoogwaardige diensten aan passagiers. Met deze bestelling zal Emirates zijn positie als een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen versterken.

De bestelling is ook een teken dat Emirates ervan overtuigd is dat de luchtvaartindustrie in Dubai in de toekomst zal blijven groeien. Het bedrijf verwacht dat het aantal passagiers dat het vervoert in de komende jaren zal toenemen, waardoor meer vliegtuigen nodig zullen zijn om aan de vraag te voldoen.

Met deze bestelling heeft Emirates bewezen dat het een toonaangevende speler is in de luchtvaartindustrie en dat het erop vertrouwt dat de toekomst van Dubai als een belangrijke luchthaven zeer veelbelovend is.