PSV domineert PEC Zwolle en blijft ongeslagen in Eredivisie

PSV domineert PEC Zwolle en blijft ongeslagen in Eredivisie

PSV heeft de wedstrijd tegen PEC Zwolle met 4-1 gewonnen en blijft daarmee ongeslagen in de Eredivisie. PSV begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Cody Gakpo. Na de rust verdubbelde Donyell Malen de voorsprong voor PSV, waarna PEC Zwolle terugkwam in de wedstrijd door een doelpunt van Youri Regeer. PSV liet echter niet los en scoorde nog twee keer door doelpunten van Noni Madueke en Eran Zahavi.

Met deze overwinning blijft PSV ongeslagen in de Eredivisie. De ploeg heeft nu al zeven wedstrijden gespeeld en heeft er zes gewonnen en één gelijkgespeeld. PSV is daarmee de enige ploeg in de Eredivisie die nog ongeslagen is. De ploeg heeft ook al twaalf doelpunten gemaakt in de competitie, waarmee ze de meeste doelpunten van alle ploegen hebben gemaakt.

PSV heeft met deze overwinning laten zien dat ze een sterke ploeg zijn en dat ze klaar zijn om de titel te veroveren. Met nog veertien wedstrijden te gaan is het nog te vroeg om te zeggen of PSV de titel gaat winnen, maar de ploeg lijkt er klaar voor te zijn. Als PSV zo doorgaat, dan lijkt het erop dat ze de titel gaan winnen.