Arantxa Rus verliest, staat weer achter in play-offs BJK Cup

Arantxa Rus verliest, staat weer achter in play-offs BJK Cup

Arantxa Rus heeft een teleurstellende nederlaag geleden in de play-offs van de BJK Cup. De Nederlandse tennisser verloor in twee sets van de Oekraïense Kateryna Kozlova.

De wedstrijd begon goed voor Rus. Ze won de eerste set met 6-2. Maar Kozlova kwam sterk terug in de tweede set en won deze met 6-3. In de derde set was het Kozlova die het initiatief nam en uiteindelijk won met 6-4.

Rus had een goede prestatie geleverd in de eerste ronde van de play-offs, waarin ze de Poolse Magda Linette versloeg. Maar helaas was het niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

De nederlaag van Rus betekent dat ze nu achter staat in de play-offs. Ze heeft nu twee verliespartijen op rij, waardoor haar kansen op het winnen van de BJK Cup sterk verminderd zijn.

Hoewel Rus teleurgesteld is over de nederlaag, is ze vastbesloten om door te gaan en haar best te doen om zo ver mogelijk te komen in de play-offs. Ze is vastbesloten om haar beste tennis te spelen en zo haar kansen op het winnen van de BJK Cup te vergroten.