Ghanees voetballer Dwamena overleden na hartaanval tijdens wedstrijd

Vandaag heeft de voetbalwereld een tragisch verlies geleden met het overlijden van de Ghanees voetballer, Ebenezer Dwamena. Dwamena stierf vandaag op 28-jarige leeftijd na een hartaanval tijdens een wedstrijd.

Dwamena begon zijn carrière bij de Ghana Premier League club Aduana Stars in 2009. In de loop der jaren speelde hij voor verschillende clubs in Ghana, waaronder Liberty Professionals, Bechem United en Dreams FC. In 2017 verhuisde hij naar het buitenland om voor FC Zurich in Zwitserland te spelen.

Vandaag stierf Dwamena tijdens een wedstrijd tussen FC Zurich en Grasshopper Club Zürich. Hij had al een aantal minuten gespeeld toen hij plotseling een hartaanval kreeg. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas kon hij niet gered worden.

Het verlies van Dwamena is een enorme schok voor de voetbalwereld. Hij was een veelbelovende speler die veel mensen had geïnspireerd. Zijn familie, vrienden en fans zijn diep bedroefd door zijn plotselinge dood.

We bidden voor de familie van Dwamena en hopen dat ze de kracht vinden om door te gaan met hun leven. We zullen hem nooit vergeten.