Go Ahead wint na acht maanden uitwedstrijd bij rentree RKC-keeper Vaessen

Go Ahead Eagles heeft na acht maanden een uitwedstrijd gewonnen bij de rentree van RKC-keeper Daan Vaessen. De wedstrijd werd gespeeld op zaterdag 6 maart 2021 in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Go Ahead Eagles won de wedstrijd met 0-2.

De wedstrijd begon goed voor Go Ahead Eagles. In de tweede helft scoorde spits Jari Schuurman de 0-1. Daarna kreeg RKC een penalty, maar deze werd gemist door spits Tom van Hyfte. Go Ahead Eagles profiteerde hiervan en scoorde nogmaals door middel van een doelpunt van aanvaller Jari Vlak.

Daan Vaessen was de keeper van RKC en had zijn rentree na acht maanden afwezigheid. Hij was geblesseerd geraakt tijdens een oefenwedstrijd in juli 2020. Vaessen speelde een goede wedstrijd, maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Go Ahead Eagles heeft hiermee een belangrijke overwinning behaald. De ploeg staat nu op de vijfde plaats in de Eerste Divisie en heeft nog steeds kans om te promoveren naar de Eredivisie. RKC staat op de negentiende plaats en is nog steeds in degradatiegevaar.

Het was een spannende wedstrijd, waarin Go Ahead Eagles uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. De ploeg heeft laten zien dat ze klaar zijn om te promoveren naar de Eredivisie. Daan Vaessen heeft laten zien dat hij terug is en klaar is om zijn ploeg te helpen om uit degradatiegevaar te blijven.