300.000 Deelnemers bij Pro-Palestijnse Betoging in Londen Zonder Grote Incidenten

Afgelopen zondag hebben meer dan 300.000 mensen deelgenomen aan een pro-Palestijnse betoging in Londen. De betoging was georganiseerd door de Palestijnse Solidariteitsbeweging, en deelnemers kwamen uit het hele land om hun steun te betuigen aan het Palestijnse volk.

De betoging begon met een mars vanaf Hyde Park naar de Israëlische ambassade, waar de demonstranten hun verontwaardiging uitten over de Israëlische bezetting van Palestijns gebied. De demonstranten riepen leuzen als “Palestina vrij” en “Stop de bezetting”.

Hoewel er meer dan 300.000 mensen aanwezig waren, verliep de betoging vrij rustig. Er waren geen grote incidenten of gewelddadigheden, en de politie was aanwezig om ervoor te zorgen dat alles in orde bleef.

De betoging was een van de grootste pro-Palestijnse demonstraties ooit in Groot-Brittannië. Het toont aan dat er veel steun is voor het Palestijnse volk en hun strijd voor vrijheid en rechtvaardigheid.

Het is een teken dat mensen wereldwijd solidariteit tonen met het Palestijnse volk. Er is echter nog veel werk te doen om te zorgen dat het Palestijnse volk hun rechten krijgt en een einde komt aan de Israëlische bezetting.