Bayern München blijft winnen dankzij de goals van Robert Lewandowski, de ketchupfles-theorie geldt ook voor Wout Weghorst

Bayern München blijft winnen dankzij de goals van Robert Lewandowski, de ketchupfles-theorie geldt ook voor Wout Weghorst

Bayern München is de laatste tijd ongelooflijk succesvol. De club uit Beieren heeft al meerdere titels gewonnen, waaronder de Bundesliga, de DFB-Pokal en de Champions League. Deze successen worden voor een groot deel te danken aan de prestaties van Robert Lewandowski. De Poolse spits is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld en heeft Bayern München geholpen om de titels te winnen.

Maar Bayern München is niet de enige club die profiteert van Lewandowski’s goals. Er is ook een theorie die bekend staat als de ‘ketchupfles-theorie’. Volgens deze theorie kan een speler zoals Lewandowski een team helpen om te winnen door zijn doelpunten te maken. Het idee is dat als je eenmaal begint met scoren, het makkelijker wordt om meer doelpunten te maken.

De ketchupfles-theorie lijkt ook te gelden voor Wout Weghorst van VfL Wolfsburg. Weghorst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste spitsen in Duitsland en heeft Wolfsburg geholpen om de Bundesliga-titel te winnen. Net als Lewandowski heeft Weghorst een geweldig aantal doelpunten gemaakt en heeft hij Wolfsburg geholpen om te winnen.

Het lijkt er dus op dat de ketchupfles-theorie ook geldt voor Weghorst. Als hij eenmaal begint met scoren, lijkt hij meer doelpunten te maken en Wolfsburg te helpen om te winnen. Dit is een interessant fenomeen dat we in de toekomst zullen blijven volgen.