Xavi, coach van Barça, verwacht dat Frenkie de Jong na de interlandperiode weer beschikbaar is

Xavi, coach van Barça, verwacht dat Frenkie de Jong na de interlandperiode weer beschikbaar is

Xavi, de coach van FC Barcelona, verwacht dat Frenkie de Jong na de interlandperiode weer beschikbaar zal zijn. De Jong, die een van de meest veelbelovende middenvelders is, heeft een grote rol gespeeld in het succes van Barcelona dit seizoen.

De Jong heeft de afgelopen weken gespeeld voor het Nederlands elftal en heeft een goede prestatie geleverd. Xavi verwacht dat de speler na de interlandperiode weer bij Barcelona zal aansluiten.

Xavi is erg blij met De Jong’s prestaties en hij verwacht dat hij een belangrijke speler zal zijn voor Barcelona in de komende wedstrijden. Xavi denkt dat De Jong een grote bijdrage kan leveren aan het succes van Barcelona.

Xavi is ook erg tevreden met de prestaties van De Jong in het Nederlands elftal. Hij denkt dat De Jong een goede toevoeging is aan het team en hij verwacht dat hij een belangrijke speler zal zijn voor het Nederlands elftal in de toekomst.

Xavi is ervan overtuigd dat De Jong een grote toevoeging is aan Barcelona en hij verwacht dat hij na de interlandperiode weer beschikbaar zal zijn. Het is duidelijk dat Xavi veel vertrouwen heeft in De Jong en hij verwacht dat hij een grote bijdrage kan leveren aan het succes van Barcelona.