Ten Hag moet ook doen zonder ervaren Evans bij dolend Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer en Manchester United hebben een moeilijke tijd achter de rug. Na een aantal teleurstellende resultaten heeft de club besloten om Jonny Evans te verkopen aan Leicester City. Evans was een ervaren speler die al jaren bij United speelde en een grote invloed had op het team.

De verkoop van Evans is een grote klap voor manager Ole Gunnar Solskjaer. Hij zal nu moeten doen zonder de ervaring van Evans. De verkoop van Evans betekent ook dat Solskjaer meer druk op Ten Hag zal moeten zetten om het team naar een hoger niveau te tillen. Ten Hag is de assistent-manager van United en heeft de taak om de spelers te helpen om beter te worden.

Ten Hag heeft al veel gedaan om het team te verbeteren, maar nu zal hij nog meer moeten doen. Hij zal de spelers moeten helpen om de leemte die is ontstaan door de verkoop van Evans op te vullen. Ten Hag moet de spelers helpen om meer ervaring op te doen en hun spel te verbeteren.

Het is duidelijk dat Ten Hag een belangrijke rol speelt bij Manchester United. Hij zal nu nog meer moeten doen om het team naar een hoger niveau te tillen. Ten Hag moet de spelers helpen om meer ervaring op te doen en hun spel te verbeteren, zodat Manchester United weer kan concurreren met de beste teams in Engeland.