Willem II neemt koppositie in KKD over, FC Emmen en De Graafschap winnen nipt

Willem II neemt koppositie in KKD over, FC Emmen en De Graafschap winnen nipt

Willem II heeft de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) overgenomen. De club uit Tilburg won met 1-0 van FC Volendam en staat nu bovenaan de ranglijst. Ook FC Emmen en De Graafschap wonnen hun wedstrijd. FC Emmen versloeg Jong Ajax met 1-0, terwijl De Graafschap met 2-1 won van NAC Breda.

De wedstrijd tussen Willem II en FC Volendam was een spannende strijd. Beide teams hadden kansen om te scoren, maar het was uiteindelijk Willem II dat de winnende goal maakte. De goal werd gemaakt door Vangelis Pavlidis, die de bal in de verre hoek schoot.

FC Emmen had het moeilijk tegen Jong Ajax, maar wist uiteindelijk toch de winnende goal te maken. Het was de jonge speler Jafar Arias die de bal in de verre hoek schoot en daarmee de winst voor FC Emmen veiligstelde.

De Graafschap had het ook moeilijk tegen NAC Breda. De ploeg uit Breda kwam op voorsprong, maar De Graafschap wist de achterstand om te buigen in een voorsprong. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 2-1.

Met deze resultaten heeft Willem II de koppositie in de KKD overgenomen. De ploeg uit Tilburg staat nu bovenaan de ranglijst, gevolgd door FC Emmen en De Graafschap. Het belooft een spannende strijd te worden om de titel in de Keuken Kampioen Divisie.