Andy Murray bedankt Ivan Lendl voor derde keer na samenwerking

Andy Murray heeft Ivan Lendl voor de derde keer bedankt nadat hun samenwerking voor de derde keer is beëindigd. De Schotse tennisser heeft de Tsjechische coach al sinds 2011 gebruikt om zijn spel te verbeteren.

Murray heeft twee keer eerder met Lendl gewerkt, voordat hij in 2017 opnieuw bij hem aanklopte. De samenwerking heeft Murray geholpen om zijn eerste Grand Slam-titel te winnen, de US Open in 2012. Hij won ook de Wimbledon-titel in 2013 en 2016.

Murray heeft Lendl bedankt voor zijn steun en advies in de afgelopen jaren. Hij zei dat Lendl een enorme invloed op zijn carrière heeft gehad en dat hij veel van hem heeft geleerd.

Hoewel de samenwerking tussen Murray en Lendl nu is beëindigd, blijft de Schotse tennisser de Tsjechische coach dankbaar voor al zijn hulp. Murray zei dat hij hoopte dat hij opnieuw met Lendl zou kunnen samenwerken in de toekomst.

Murray is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach om hem te helpen bij het verbeteren van zijn spel. Hij is vastbesloten om terug te keren naar de top van het tennis en hoopt dat een nieuwe coach hem daarbij kan helpen.

Het is duidelijk dat Murray Ivan Lendl dankbaar is voor alles wat hij voor hem heeft gedaan. De Schotse tennisser heeft veel geleerd van de Tsjechische coach en hij hoopt dat hun samenwerking in de toekomst weer wordt hervat.