Suzanne Schulting toont sterke verbondenheid met rug tijdens trainingssessie

Suzanne Schulting toont sterke verbondenheid met rug tijdens trainingssessie

Suzanne Schulting heeft onlangs een trainingssessie gehouden waarin ze haar sterke verbondenheid met de rug liet zien. De Nederlandse shorttrackster is een van de beste in haar sport en heeft al veel successen behaald. Tijdens de sessie gebruikte Suzanne verschillende oefeningen om haar rug te versterken.

De oefeningen die Suzanne gebruikte, waren gericht op het versterken van de rugspieren. Ze begon met het doen van een aantal lichte gewichthef-oefeningen, zoals squats en deadlifts. Daarnaast deed ze ook oefeningen zoals pull-ups en chin-ups om haar rugspieren te versterken.

Tijdens de sessie werd er ook veel aandacht besteed aan het versterken van de stabiliteit van de rug. Suzanne deed verschillende oefeningen om haar kernspieren te versterken, waaronder planks en crunches. Deze oefeningen helpen om de rugspieren te versterken en de stabiliteit van de rug te verbeteren.

Suzanne Schulting toont met haar trainingssessie dat ze zich bewust is van de belangrijke rol die de rug speelt in het presteren in shorttrack. Door middel van deze oefeningen kan ze haar rugspieren versterken en haar prestaties verbeteren. Door haar sterke verbondenheid met de rug te laten zien, laat Suzanne zien dat ze een professionele atleet is die weet wat er nodig is om succesvol te zijn.