Het wordt iets droger, maar volgende week wordt het weer kletsnat.

De afgelopen weken hebben we veel regen gehad. De lucht was donker en de straten waren vaak overstroomd. Gelukkig kunnen we nu eindelijk wat drogere dagen verwachten. Maar helaas duurt dat niet lang, want volgende week wordt het weer kletsnat.

Volgens de weersvoorspellingen zal het de komende dagen droog blijven. De temperatuur zal oplopen tot ongeveer 20 graden Celsius, wat betekent dat we eindelijk wat zonnige dagen kunnen verwachten. Er is echter ook een kans op enkele buien, maar die zullen niet zo heftig zijn als de afgelopen weken.

Maar helaas duurt het droge weer niet lang. Volgende week zal het weer regenen en het zal ook veel kouder worden. De temperatuur zal dalen tot ongeveer 10 graden Celsius en er zal veel regen vallen. Dit betekent dat we ons opnieuw moeten voorbereiden op natte straten en overstroomde gebieden.

We moeten dus genieten van de droge dagen die we deze week krijgen, want volgende week wordt het weer kletsnat. Wees voorbereid en houd rekening met de weersvoorspellingen, zodat je je kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden.