PSV-trainer Bosz trots op selectie van Oranje door Schouten: 'Dit is waarom hij naar PSV kwam'

PSV-trainer Bosz trots op selectie van Oranje door Schouten: ‘Dit is waarom hij naar PSV kwam’

PSV-trainer Peter Bosz is trots op de selectie van zijn speler, Donyell Malen, voor het Nederlands elftal. De aanvaller werd geselecteerd door bondscoach Ronald Koeman voor de komende wedstrijden tegen Noorwegen en Estland.

Bosz is blij dat Malen deel uitmaakt van het Nederlands elftal. “Dit is waarom hij naar PSV kwam”, zei Bosz. “Hij wilde zich ontwikkelen tot een betere speler en ik denk dat dit een grote stap in de goede richting is.”

Malen heeft dit seizoen al een goede prestatie geleverd bij PSV. Hij heeft al twaalf doelpunten gemaakt in de Eredivisie en twee in de Champions League. Dit maakt hem tot een van de meest productieve spelers van PSV.

Bosz is ervan overtuigd dat Malen een grote toevoeging is aan het Nederlands elftal. “Hij heeft veel potentie en kan een grote bijdrage leveren aan het team”, zei Bosz. “Ik ben blij dat hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau.”

Het is duidelijk dat Bosz trots is op Malen en op zijn selectie voor Oranje. Het is ook een bevestiging van de keuze die Malen maakte om naar PSV te komen. Bosz verwacht dat Malen zijn kansen bij Oranje zal grijpen en zich verder zal ontwikkelen als speler.