Gevangenisstraf van zes jaar geëist tegen neef van doodgeschoten dj Siki Martina

Gevangenisstraf van zes jaar geëist tegen neef van doodgeschoten dj Siki Martina

De familie van de doodgeschoten dj Siki Martina is in shock na het horen van het nieuws dat de neef van Siki, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord, een gevangenisstraf van zes jaar heeft geëist.

Siki Martina, een bekende dj uit Rotterdam, werd in januari 2021 doodgeschoten in de buurt van zijn huis. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek gestart en de neef van Siki werd als verdachte aangemerkt.

De verdachte is vorige week voorgeleid voor de rechtbank en de officier van justitie heeft een gevangenisstraf van zes jaar geëist. De verdachte heeft de moord niet bekend, maar de officier van justitie heeft bewezen dat hij betrokken was bij de moord.

De familie van Siki is geschokt door het nieuws dat de neef van Siki een gevangenisstraf van zes jaar heeft geëist. Ze zijn het erover eens dat de verdachte verantwoordelijk is voor de dood van hun geliefde Siki en hopen dat hij gestraft wordt voor zijn misdaad.

Het proces tegen de verdachte zal binnenkort plaatsvinden en de familie van Siki hoopt dat hij veroordeeld wordt tot een gevangenisstraf van zes jaar. Ze hopen ook dat de rechtbank rechtvaardigheid brengt voor hun geliefde Siki en dat de verdachte gestraft wordt voor zijn misdaad.