Man krijgt contactverbod voor het aanrijden van burgemeester Drimmelen.

Man krijgt contactverbod voor het aanrijden van burgemeester Drimmelen.

De gemeente Drimmelen is in shock na het nieuws dat een man een contactverbod heeft gekregen voor het aanrijden van burgemeester Drimmelen. De man, die anoniem wil blijven, werd gearresteerd na de aanrijding op de avond van maandag 6 juli.

Volgens de politie was de man aan het rijden in een auto toen hij de burgemeester aanreed. De burgemeester liep hierbij lichte verwondingen op. De man werd aangehouden en vervolgens voorgeleid aan de rechter. De rechter besloot dat de man een contactverbod kreeg voor de burgemeester.

Het contactverbod betekent dat de man niet binnen een straal van 500 meter van de burgemeester mag komen. Ook mag hij geen contact met de burgemeester zoeken via telefoon of internet. Als hij zich niet aan de regels houdt, kan hij worden veroordeeld tot een gevangenisstraf.

De gemeente Drimmelen is geschokt door het incident en heeft laten weten dat ze er alles aan doet om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer voorkomen. Burgemeester Drimmelen heeft laten weten dat hij dankbaar is voor de steun die hij heeft ontvangen vanuit de gemeente en hij heeft laten weten dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer voorkomen.