Osaka, voormalig wereldnummer één, maakt in januari rentree bij WTA Brisbane

De Japanse tennisser Naomi Osaka maakt in januari een rentree bij de WTA Brisbane International. Osaka, die vorig jaar de nummer één van de wereld was, heeft een lange pauze gehad vanwege een knieblessure.

Osaka is een van de meest succesvolle tennissers van de afgelopen jaren. Ze heeft twee Grand Slam-titels op haar naam staan, waaronder de US Open in 2018 en de Australian Open in 2019. Ze heeft ook twee andere WTA-toernooien gewonnen, waaronder de Miami Open in 2019.

Osaka heeft een lange pauze genomen vanwege een knieblessure die ze vorig jaar opliep. Ze heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om weer fit te worden en klaar te zijn voor haar rentree.

Osaka zal deelnemen aan de WTA Brisbane International, die in januari plaatsvindt. Het toernooi is een van de belangrijkste toernooien van het jaar en zal veel toptennissers aantrekken.

Osaka is een van de meest populaire tennissers ter wereld. Ze heeft veel fans over de hele wereld en het zal interessant zijn om te zien hoe ze haar rentree maakt. Fans kijken uit naar haar terugkeer op de tour en hopen dat ze weer op het hoogste niveau kan spelen.