Simeone’s Tijdperk bij Atlético Madrid Verlengd met Drie Jaar: Trainer Tekent Nieuw Contract

Simeone’s tijdperk bij Atlético Madrid is verlengd met nog eens drie jaar. De Argentijnse trainer heeft een nieuw contract getekend met de Spaanse club. Het nieuwe contract loopt tot juni 2022.

Simeone is sinds december 2011 trainer van Atlético Madrid. In die tijd heeft hij de club naar ongekende hoogten gebracht. Atlético Madrid won onder leiding van Simeone twee keer de Europa League, twee keer de Copa del Rey en eenmaal de Spaanse Supercup. Daarnaast werd de club twee keer tweede in de Spaanse competitie en bereikte het de finale van de Champions League in 2014 en 2016.

De verlenging van Simeone’s contract is een duidelijk teken dat Atlético Madrid zich wil blijven ontwikkelen. De club wil meer successen behalen en Simeone is daarvoor de juiste man. Met zijn ervaring en kennis van het spel is hij in staat om de beste prestaties uit zijn team te halen.

De verlenging van Simeone’s contract is ook goed nieuws voor de fans van Atlético Madrid. De Argentijnse trainer heeft een grote aanhang in Spanje en is erg populair bij de supporters van de club. Zijn aanwezigheid zal ervoor zorgen dat de fans zich verbonden voelen met de club en dat het team blijft presteren op het hoogste niveau.

Het is duidelijk dat Simeone’s verlenging een goede zet is voor Atlético Madrid. De club heeft een grote stap gezet om meer successen te behalen in de komende jaren. Met Simeone aan het roer kan de club verwachten dat het team op het hoogste niveau blijft presteren.