Meyer, judoka, moet operatie aan knie ondergaan met olympisch jaar in zicht

Meyer, judoka, moet operatie aan knie ondergaan met olympisch jaar in zicht

Het is een moeilijke tijd voor judoka Meyer. De Nederlandse judoka heeft een operatie aan zijn knie moeten ondergaan, precies op het moment dat het olympisch jaar in zicht komt. Meyer is een van de beste judoka’s van Nederland en heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt.

Meyer heeft al een aantal maanden last gehad van zijn knie, maar het was pas na een MRI-scan dat de artsen de diagnose stelden. De artsen hebben Meyer verteld dat hij een operatie moet ondergaan om de knie te herstellen. De operatie is al uitgevoerd en Meyer is nu aan het herstellen.

Hoewel Meyer de operatie goed heeft doorstaan, betekent dit wel dat hij een aantal maanden niet kan trainen. Dit is een zware klap voor Meyer, vooral omdat het olympisch jaar in zicht komt. Het is nog onduidelijk of Meyer op tijd hersteld zal zijn om deel te nemen aan de Olympische Spelen.

Meyer blijft positief en is vastbesloten om zo snel mogelijk terug te keren op het mat. Hij is van plan om hard te werken aan zijn herstel en hoopt dat hij op tijd klaar zal zijn om deel te nemen aan de Olympische Spelen.

Meyer heeft veel steun gekregen vanuit de judowereld en er wordt veel gebeden dat hij op tijd hersteld zal zijn. Het is nu afwachten hoe snel Meyer terug kan keren op het mat en of hij op tijd fit genoeg zal zijn om deel te nemen aan de Olympische Spelen.