Vaessen, doelman van RKC: Overweldigd door steun, werk hard om terug te keren

Vaessen, doelman van RKC: Overweldigd door steun, werk hard om terug te keren

Vaessen, doelman van RKC, is overweldigd door de steun die hij heeft ontvangen sinds hij geblesseerd raakte tijdens een wedstrijd. De keeper van RKC raakte geblesseerd aan zijn knie en moest een operatie ondergaan. Hoewel hij nog steeds herstellende is, is hij vastbesloten om terug te keren naar het veld.

Vaessen heeft veel steun ontvangen vanuit de voetbalwereld. Fans van RKC hebben hem getagd op sociale media met berichten waarin ze hun steun uitspreken. Ook spelers van andere clubs hebben hun steun betuigd. Vaessen is erg dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen en is vastbesloten om hard te werken om zo snel mogelijk terug te keren op het veld.

Vaessen is een belangrijke speler voor RKC. Hij heeft al veel wedstrijden gespeeld voor de club en heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare keeper. Hoewel hij nog steeds herstellende is, is hij vastbesloten om terug te keren naar het veld.

Vaessen heeft een lange weg te gaan voordat hij weer op het veld staat, maar hij is vastbesloten om hard te werken om zo snel mogelijk terug te keren. Hij is erg dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen en hoopt dat hij binnenkort weer op het veld kan staan.