In april 2024 geeft Thirty Seconds to Mars een concert in de Ziggo Dome

In april 2024 komt de Amerikaanse rockband Thirty Seconds to Mars naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome. De band, bestaande uit zanger Jared Leto, gitarist Tomo Milicevic en drummer Shannon Leto, heeft al een lange carrière achter de rug. Ze hebben meer dan 15 miljoen albums verkocht en hun muziek is over de hele wereld bekend.

Het concert in de Ziggo Dome belooft een avond vol energie te worden. De band zal hun grootste hits spelen, waaronder “The Kill”, “Kings and Queens” en “Closer to the Edge”. Ook zullen ze nieuwe nummers van hun laatste album “America” spelen.

Het concert wordt georganiseerd door Live Nation en kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Ziggo Dome. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, waaronder VIP-tickets met speciale privileges.

Het concert van Thirty Seconds to Mars in april 2024 belooft een onvergetelijke avond te worden voor alle fans van de band. Wees er snel bij om een ticket te bemachtigen en geniet van een avond vol muziek en energie!