Nienke Plas ondergaat succesvolle hartoperatie en krijgt ‘nieuw lappie’

Nienke Plas heeft een succesvolle hartoperatie ondergaan en heeft daarmee een ‘nieuw lappie’ gekregen. Deze operatie is uitgevoerd door een team van artsen in het UMC Utrecht.

Nienke Plas is een jonge vrouw die al jarenlang lijdt aan een hartaandoening. Haar toestand was zo ernstig dat ze een harttransplantatie nodig had. Na veel onderzoek en voorbereidingen, was het team van artsen in staat om de operatie succesvol uit te voeren.

Na de operatie is Nienke Plas in goede gezondheid en voelt zich veel beter. Ze is erg dankbaar voor de artsen die haar hebben geholpen en voor de donoren die hun organen hebben gedoneerd.

Het team van artsen heeft Nienke Plas een ‘nieuw lappie’ gegeven, wat betekent dat ze een nieuwe levensstijl kan aannemen. Ze kan nu meer doen wat ze leuk vindt, zoals sporten en reizen. Ze kan ook meer genieten van het leven, omdat ze niet meer bang hoeft te zijn voor haar hartaandoening.

Nienke Plas is erg blij met haar nieuwe lappie en wil iedereen bedanken die haar heeft geholpen bij deze operatie. Ze is erg dankbaar voor de donoren die hun organen hebben gedoneerd, zonder hen zou deze operatie niet mogelijk zijn geweest.