‘Dochter van Bruce Willis geeft aan dat de situatie van haar vader niet is verslechterd’

Rumer Willis, de dochter van acteur Bruce Willis, heeft aangegeven dat de situatie van haar vader niet is verslechterd. De acteur, die bekend staat om zijn rollen in films als Die Hard, Pulp Fiction en The Sixth Sense, werd eerder deze maand opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles.

Rumer Willis, die de oudste dochter is van Bruce Willis en Demi Moore, heeft een verklaring afgegeven waarin ze aangeeft dat haar vader gezond en wel is. “Mijn vader is goed. Hij is gezond en sterk”, aldus Rumer. “Het was gewoon een routinebezoek aan het ziekenhuis.”

De acteur werd opgenomen in het ziekenhuis voor een onderzoek naar een onbekende medische aandoening. Hoewel er geen verdere informatie is vrijgegeven, lijkt het erop dat de situatie van Bruce Willis niet is verslechterd.

Rumer heeft ook aangegeven dat haar vader dankbaar is voor de steun die hij heeft gekregen van fans over de hele wereld. “We zijn zo dankbaar voor al het liefdevolle gebed en steun die we hebben gekregen”, aldus Rumer. “We waarderen het enorm.”

Hoewel Bruce Willis nog steeds in het ziekenhuis ligt, lijkt het erop dat hij geen ernstige medische aandoening heeft. Rumer’s verklaring geeft aan dat de situatie van haar vader niet is verslechterd en dat hij gezond en wel is.