Benfica mislukt in kwalificatie voor Champions League na verlies tegen Real Sociedad, Napoli speelt gelijk

tegen Barcelona

Het Portugese Benfica heeft de kwalificatie voor de Champions League misgelopen na een verlies tegen Real Sociedad. De wedstrijd eindigde in 1-0 voor Real Sociedad, waardoor Benfica niet verder kon komen in de competitie.

Benfica had een goede start in de wedstrijd en had de leiding genomen, maar Real Sociedad wist de voorsprong te nemen met een doelpunt van Mikel Oyarzabal. Benfica probeerde de achterstand weg te werken, maar het lukte niet om de score te veranderen.

Deze nederlaag betekent dat Benfica niet meer in staat is om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League. Het team had al een aantal wedstrijden verloren en was al achterop geraakt in de competitie.

In een andere wedstrijd speelde Napoli gelijk tegen Barcelona. De wedstrijd eindigde in 0-0, waardoor Napoli nog steeds in staat is om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League.

De resultaten van deze wedstrijden betekenen dat Benfica uitgeschakeld is uit de Champions League en dat Napoli nog steeds in staat is om door te gaan naar de volgende ronde. Het is een teleurstellende uitslag voor Benfica, maar het team kan zich nu richten op andere competities.