PSV met Til in de basis op zoek naar belangrijke CL-overwinning tegen Lens

PSV met Til in de basis op zoek naar belangrijke CL-overwinning tegen Lens

PSV heeft de kans om een belangrijke overwinning te behalen in de Champions League. Dit komt omdat de Eindhovenaren het opnemen tegen RC Lens. PSV heeft een goede voorbereiding gehad en heeft een aantal belangrijke spelers terug in de selectie. Daarom heeft de club besloten om de jonge middenvelder Til in de basisopstelling te zetten.

Til is een belangrijke speler voor PSV. Hij is een veelbelovende middenvelder die veel energie en creativiteit in het team brengt. Hij is ook een goede verdediger en kan goed meekomen met de snelle aanvallers van Lens. Door Til in de basis te zetten, hoopt PSV dat hij een belangrijke rol kan spelen in de wedstrijd.

De wedstrijd tussen PSV en Lens is van groot belang voor beide teams. PSV staat momenteel tweede in de groep en heeft een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde. Als ze winnen van Lens, zal dat een grote stap zijn naar het bereiken van hun doel. Lens daarentegen staat op de laatste plaats en moet winnen om nog kans te maken op een plaats in de volgende ronde.

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen PSV en Lens. Met Til in de basisopstelling hoopt PSV dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de overwinning. Als ze winnen, zal dat een grote stap zijn naar het bereiken van hun doel.